Dag Arne Kristensen, Finansforbundet:
«Det er få mennesker som kan engasjere en forsamling som Solfrid Flateby. Hennes engasjement er ekte og fremføres i en ærlig og underholdene stil. Erfaringer hun deler fra jobb og privatliv får meg til å reflektere både som medmenneske, kollega og leder. Jeg har opplevd Solfrid på ulike arenaer, store og små forsamlinger. Hun har, uten unntak klart å skape denne sterke forbindelsen mellom seg selv og publikum. Fra første minutt. Etter en time med Solfrid føler jeg meg alltid litt gladere og litt klokere»                  

Ottar Sefland, adm. dir. IF
«Solfrid hadde god forretningsforståelse og forstod raskt våre problemstillinger. Hun stilte mange spørsmål og hentet inn grunnlag for å kunne tilpasse vinklinger og innhold i sitt foredrag ut fra vår arbeidshverdag. Jeg opplevde Solfrid som veldig profesjonell, som raskt fikk oversikt over våre utfordringer.  Solfrid leverte et fyrverkeri av et foredrag, der hun med kraft og entusiasme tok våre medarbeidere og deres hverdag på kornet. Hennes vinklinger krydret hun hele tiden med historier og morsomheter, som satte ekstra spiss på budskapet. Det var ingen dødpunkter gjennom hele foredraget og mine medarbeidere reagerte med applaus spontant mange ganger, i tillegg til at de avsluttet med stående applaus. Medarbeiderne snakker ofte om Solfrid, når de diskuterer våre fellessamlinger. Jeg vil sitere Samaranch: "Best ever.....". 

Tone Ridderseth, DNB
Særdeles artig foredrag, med mange alvorlige temaer i ”undertonene”. Har hørt Solfrid to ganger, og man kan ikke unngå å bli revet med på «reisen». Hvis man evner å lese mellom linjene på humoren, så ligger det mange sannheter der som vi alle burde ta opp til kritisk vurdering av og til. Jeg har vel sjelden ledd så mye som jeg gjorde der jeg satt og hørte på. Alt i alt en fantastisk opplevelse å være til stede under Flatebys seanser. Terningkast 6.

Øivind Bjørnson, partner / grunder Bjørnson Organisasjonspsykologene
Jeg har hatt gleden av å høre hennes foredrag flere ganger, både for større og mindre grupper. Solfrid er unik! Hun har en sterk og ekte tilstedeværelse. Hun snakker om det å være leder med utgangspunkt i egen ledererfaring i kombinasjon med teori og forskning på en måte som gjør at jeg som tilhører i salen opplever at hun snakker til meg, om meg – det er morsomt, relevant og nyttig – hver gang! Noe som har slått meg hver gang Solfrid er ferdig med sitt innlegg, er at flere ønsker å snakke med henne. Jeg tenker at det er fordi hun snakker om viktige og ofte krevende tema på en måte som gjør at man som tilhører blir sett, forstått og anerkjent.

Benja Stig Fagerland, Høgskolelektor, forfatter og int. foredragsholder
"Solfrid Flateby er en drivende dyktig foredragsholder, som tar rommet umiddelbart med sin positive og smittende energi. Hun har imponerende faglig tyngde, er inkluderende, har en sterk tilstedeværelse, er troverdig og tydelig i sin kommunikasjon. Hun er trygg og bestandig godt forberedt, og hun evner å improvisere alt etter publikumet hun møter. Hun stråler i sitt møte med deltakere, og når frem med sitt viktige budskap i spedd humor. Hun er uredd, underholdene og treffer publikum og engasjere dem. Hun er et herlig fyrverkeri på scenen. Raus, dønn ærlig og en som en virkelig byr på seg selv. Energien smitter over, og ærligheten gjør at vi kjenner oss hjemme i det budskap som gis. Alle bør oppleve Solfrid, alle burde lytte til henne. Hun er en klok, ærlig og unik stemme. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!"                     

Tommy Bottenvik, daglig leder Trivselsleder/Lærervikaren.no
«Solfrid Flateby holdt foredrag for 400 rektorer, inspektører og lærere på vårt seminar, og fikk evalueringsscore 5,8 av 6,0. Det sier sitt».  

Ann Kathrin Johansen, Euronics
«Engasjerende og ærlig foredrag, som viste seg å være midt i blinken for ansatte og ledere i våre butikker! Solfrid ga oss gode mentale verktøy når det gjelder yrkesmessige relasjoner, vinklet på en profesjonell og artig måte. For oss er det viktig å fremheve våre verdier, og her fikk vi god innføring i hvordan vi skal mestre det i en ellers hektisk hverdag. En setning som har festet seg, og som jeg bruker ofte både på jobb og privat er: "Hvis du ikke dør av det, så skader det ikke å prøve"".

Per Åge Dahl, regionsdirektør REMA 1000
«Jeg har hatt gledet av å jobbe med Solfrid Flateby og høre flere av hennes foredrag. Solfrid er en fantastisk person å samtale med, og hun er rivende dyktig på scenen. Hennes foredrag treffer deg, og får deg til å reflektere gjennom din hverdag og hva du kan bidra med. De jeg hadde med på et par av hennes foredrag var alle ledere, og de brukte flere av hennes sitater, setninger og bilder i ettertid i jobben som ledere og i samarbeid med sine medarbeidere. Solfrid får til noe spesielt med sine foredrag som er relevante til hver og en sin hverdag - de er treffende! For meg personlig har det vært utviklende hver gang, enten det har vært innlegg eller annet samarbeid" 

Pål Thomas Kvil, senior KAM, Moelven
«Solfrid holder inspirerende og motiverende foredrag. Hun er engasjerende, og tør å by på seg selv. Selve foredraget tar utgangspunkt i hva du kan gjøre med egen hverdag og hvordan du møter mennesker. Til stor ettertanke. Solfrid laget også oppgaver vi fikk i etterkant, som ga stort engasjement. Det ble en god diskusjon om hva vi ønsker å bli bedre på hos oss. Vi håper på å kunne bruke Solfrid ved flere anledninger»

Frank Angelvik, adm.dir, Kremmerhuset
«En glimrende foredragsholder. Solfrid treffer nerven i oss alle. Skaper energi og troen på at alt er mulig. Med humor, tydelighet, samt at hun utfordrer, skaper Solfrid stort engasjement i salen. Hun er et fyrverkeri på scenen"

Noen av de selskapene Solfrid Flateby har holdt foredrag for...